Bilişim ve İnternet Kulübümüz Çalışmalarına Erken Başladı

16.10.2022 121

Bilişim ve İnternet Kulübümüz, okulumuzun bilime olan aşkını yaptığı çalışmalarla en iyi yansıtan kulüp olarak, çalışmalarına büyük bir heves ve gayretle başladı. Okul Müdürümüz Sayın Murat ÖNDER'in gayretleriyle okulumuza kazandırılan e-twin setleri, Bilişim ve İnternet Kulübümüzün çalışmalarıyla meyvelerini vermeye başlıyor.

İlk hafta çalışması olarak, "ışığa duyarlı sokak lambası" projesini gerçekleştiren kulüp öğrencilerimizin, önümüzdeki toplantılarda ne gibi projeler gerçekleştireceği şimdiden merak edilmeye başlandı. Kulüp öğrencilerimizin hayal güçleriyle kullanmaya başladıkları setlerin öğrencilerimizin bilime olan açlığını gün yüzüne çıkardığına şahit olmak, hem öğrencilerimizi hem de kulüp danışman öğretmenimizi acayip heyecanlandırdı.

Gelişmek için bilim, bilim için çalışmak gerek. Bu düsturla çalışmalarını yürüten Bilişim ve İnternet Kulübü, yenilik ve bilim üretmede öncü olma misyonunu yüklenmiş olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle çalışmalarını yürütmekte kararlı gözüküyor. Bilişim ve İnternet Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Sayın Mehmed Akif ÇELİK'e ve Merve DEDİLER'e çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yeni çalışmalarla ve yeni projelerle görüşmek dileğiyle ...

16-10-202216-10-202216-10-202216-10-202216-10-202216-10-2022