Öğrencimiz Hayrun Nisa ORAL,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaki Yarışmalardaki Başarısından Dolayı İdaremizce Ödüllendirilmiştir

29.04.2022 228

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; Okulöncesi, ilkokul, ortaokul kurumları öğrencileri arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı na ilgi ve saygının artırılmasını sağlamak amacıyla yapılan Gümüşhacıköy İlçesi ortaokul öğrencileri arasında  "Atatürk ve Çocuk" konulu şiir yazma yarışmasında İlçe 3.Olan öğrencmiz Hayrun Nisa ORAL Bugün yapılan törende Ödülünü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Mehmet GÖL'ün elinden aldı.

29-04-202229-04-2022