Öğretmenlerimiz Trafik Sistemi ve Trafik Kurallarına Uyma Bilinci Seminerine Katıldılar

23.03.2023 74

Öğretmenlerimizin trafik sistemi ve kuralları konusunda bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla T.C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ve TRT Genel Müdürlüğü arasında öğrencilerde trafik bilincinin geliştirilmesi iş birliği protokolü kapsamında başlatılan "Trafik Sistemi ve Trafik Kurallarına Uyma Bilinci Semineri" polis memuru Mustafa Şahin tarafından 22 Mart 2023 saat 15.30'da Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bu seminerle öğretmenlerin trafik güvenliği konusunda bilgi sahibi olmalarını ve öğrencilere bu konuda doğru bilgi ve tutumları aşılamalarını hedefliyor. Seminerde, trafik sistemleri ve kuralları hakkında genel bilgiler verilirken, trafik kazalarının nedenleri ve sonuçları da detaylı bir şekilde ele alındı. Seminerde ayrıca, öğretmenlere trafik kazalarının önlenmesi için neler yapabilecekleri konusunda pratik öneriler sunuldu.

23-03-202323-03-202323-03-202323-03-2023