Okul Müdürümüz Murat ÖNDER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN Başkanlığında İl Geneli Temel Eğitim Okullarında Görevli Okul Müdürleri İle İstişare Toplantısına Katıldı

10.11.2023 40

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen başkanlığında, müdürlüğümüze bağlı il geneli resmi ve özel temel eğitim (ilkokul, ortaokul) okullarında görevli okul müdürleri ile istişare toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Mahmut Keskiner,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Alparslan Kanar, Bedir Arslan, Bilal Baysal, Fatih Kamzeli, Uğur Başgül ve Müdürlüğümüze bağlı resmi/ özel Okul Müdürleri hazır bulundu.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı eğitim faaliyetleri, eylem planları, İYEP, DYK'ler, LGS çalışmaları ile proje faaliyetleri istişare edildi.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik yapılan güncellemelerin sözlü ve görsel sunumuyla gerekli bilgilendirmelerin ve planlamalarının yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

09-11-202309-11-202309-11-202309-11-202309-11-2023