11.06.2022 124

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Merve DEDİLER'e e-Twinning Kalite Etiketi Sertifikası Verildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, eTwinning faaliyetleri bünyesinde ilimiz genelinde Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmen ve idarecilerimize ödülleri İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerimiz tarafından verildi.Müdürlüğümüz konferans salonunda düzenlenen törende İl Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN ödül almaya hak kazanan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

11-06-202211-06-2022