Seslerin Kalemdeki Ritmi ( The Rhythm Of Sounds On The Pen) isimli eTwinning Projemiz Harika Bir Kapanış Etkinliği İle Son Buldu

08.06.2021 262

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Merve Dediler tarafından yürütülen Seslerin Kalemdeki Ritmi ( The Rhythm Of Sounds On The Pen) isimli eTwinning Projemiz harika bir kapanış etkinliği ile son buldu. Bilsem Türkçe Öğretmeni ve Yazar sayın Burcu Hızır Hanımefendi, öğrenci ve öğretmenlerimize kapanış etkinliği olarak Yaratıcı Yazma Eğitimi ve Atölyesi düzenledi.

Etkinlikte yaratıcı yazmanın püf noktaları ve yöntemi öğretildi. Eğlenceli örneklerle yaratıcı yazma çalışmaları tecrübe edildi.

07-06-202107-06-2021