Twin Bilim Setleri İle: Özgür Zihinler, Özgün Deneyler,Özgüvenli Bireyler Yetiştirmeyi Hedefliyoruz

Twin Bilim Setleri İle: Özgür Zihinler, Özgün Deneyler,Özgüvenli Bireyler Yetiştirmeyi Hedefliyoruz

16.06.2022 108

Okul Müdürümüz Murat ÖNDER Hocamızın Girişimleri İle Okulumuza 5 Adet Twin Bilim Seti Kazandırıldı. Her Biri Binlerce Türk Lirası Olan Setleri Önümüzdeki Yıl Öğrencilerimiz İle Buluşturacağız. İçimizde Ne Cevherlerin Çıkacağını Hep Beraber Göreceğiz. Teknolojiyi Köy Çocuklarımızla Buluşturan Müdürümüze Şükranlarımızı Sunarız.

YGA (Young Guru Academy) 200 Yılında Türkiye'de Kurulan Uluslar arası Bir Sivil Toplum Kuruluşudur.YGA'lılar Daha İyi Bir Dünya İçin Hayal Kurar, Projelendirir, Sahada Birlikte Karar Verir ve Birlikte İlklere İmza Atarlar. Twin Bilim Seti YGA Mezunu Mühendisler ve Tasarımcılar Tarafından; YGA'nın Anadoluya Bilim Göçü Projesi Kapsamında Çocukların Çevrelerindeki Herşeyi Bilimle Anlayarak Sevmeleri ve Sevindirmeleri İçin Geliştirildi.İnanıyoruz ki Sevgi Bilimsel Bir Kural Olsaydı, Evrenin Harmoni İçerisinde Olduğunu Görmemiz Çok Kolay Olurdu. Bilim, Hayatı Anlamamızı ve Öğrenmemizi Kolaylaştırır ve İnsan Ancak Anladığı Şeyi Sever. Bu Yüzden Bizler de Bilimi Kolaylaştırmak İstiyoruz.

Çocuklara Bilimi Sevdirmeyi Amaçlayan Twin, Özel Tasarlanmış Kendin Yap Deneylerden Oluşmaktadır. Twin Bilim Seti, Kolayca Birleştirilebilen Elektronik Bloklar İle Karmaşık Görünen Teknolojik Cihazların Çalışma Mantığını Anlatır ve Anlaşılmasını Kolaylaştırır. Twin Bilim Seti, Hayal İle Bilgiyi Birleştirir ve Hayallerimizi Gerçekleştirmemize Yardımcı Olur. Bilim İnsanı Einstein '' Oyun , Eğlence ve Bilgiyi Deneyle Birleştirin.Denemeyen İnsan Bilmeyen İnsandır. Bilimin Asıl Kaynağı Deneydir.'' Diyor. İnanıyoruz ki Bir Görmek , Bin Okumaya Bedel; Bin Kelimeyi İfade Etmek İçin Bir Deney Yeter. Kendileri Deney Yaparak, Kendileri Bilerek, Özgüvenle Yetişsinler; Geleceğe Umutla Baksınlar İstiyoruz.

Bizler Gibi Yunus Emre'nin Öğretilerinden İlham Alan Nobel Ödüllü Aziz SANCAR'ın da Dediği Gibi Bilim Alanında da Her Çocuğumuzun Kendi Yunus Emre Destanını Yazmasına Katkıda Bulunmak İstiyoruz.

Twin Bilim Setleri İle: Özgür Zihinler, Özgün Deneyler, Özgüvenli Bireyler

16-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-2022